Onafhankelijk: betaal ons rechtstreeks

Bij ons advies vertrekken wij steeds vanuit uw noden, wensen en dromen, omdat u ons rechtstreeks betaalt voor ons advies. Hiermee wijken wij af van de standaard binnen de verzekeringswereld waarbij de makelaar een commissie ontvangt van de verzekeringsmaatschappij. Door deze financiële lijn te heroriënteren, garanderen wij u onafhankelijk advies, producten op maat, toegang tot relevante en waardevolle diensten en persoonlijk contact.

Contacteer ons

Professionele proactieve aanpak

Omdat we gedreven worden door onze passie en met veel plezier onze tanden in jouw dossier zetten, excelleren we in onze job en kennen we de markt door en door.

We laten uw dossier ook niet liggen. We geloven dat we sterk zijn omdat we het zelf in handen nemen voor u.

We nemen zelf regelmatig contact met u op, spelen kort op de bal en infomeren u telkens dit nodig of nuttig is. Wij vinden een warm en goed gevoel belangrijk.

Daarnaast hebben we gezamenlijk een gestructureerde methodiek uitgewerkt en getest. Een aanpak die garant staat voor een professionele aanpak en opvolging, waarin we onze kennis maximaal benutten voor uw comfort.

Contacteer ons

Doorgedreven expertise en marktkennis

Vanuit onze onafhankelijke positie detecteren we ook noden in de markt die niet altijd worden ingevuld: omdat het aanbod er niet is of omdat het aanbod niet toegankelijk (genoeg) is. We investeren tijd om samen met onze collega's passende antwoorden te vinden. We gaan altijd 'the extra mile': met degelijke en kwalitatieve partners en leveranciers kijken we altijd 3 stappen voorruit. Dat betekent ook dat we de markt screenen: ook van maatschappijen waar niet rechtstreeks mee werken. Met onze fee-aanpak kunnen wij u ook hierin verder helpen.

Contacteer ons

Onze waarden

Betrokkenheid

Bij ons bent u geen nummer, wij kennen u & adviseren u alsof u familie bent.
U vindt steeds een luisterend oor, wij behandelen uw dossiers discreet.

Duurzaam

Wij plannen samen met u en op lange termijn; los van het nu en producten; advies met oog op de toekomst.
Wij contacteren u regelmatig om uw dossiers door te nemen en te actualiseren.

Professioneel

Wij streven naar een onafhankelijk kader in alle objectiviteit.
Wij toetsen onze activiteiten af aan de actualiteit en versterken ons door deel uit te maken van Plus++.